Ahoj a vítejte na mém webu.

Jmenuji se:

Radek Malovaný

Jsem EXPERT na TĚLA.

Podporuji lidi s BOLESTMI TĚLA, NEDOSTATKEM ENERGIE, SLABÝM IMUNITNÍM SYSTÉMEM a tím zbůsobenými dalšími zdravotními problémy.

Kladu důraz na individualitu a sebepoznání klienta a díky nejověřenějším technikám, metodám, které změnili život mě jsem vytvořil unikátní a jednoduchý systém Jak začít poslouchat své tělo? A teprve s pochopením sebe a svého těla se můžou začít dít "zázraky" s vaším životem.

  • přestane vás bolet celé tělo a budete se moci soustředit naplno na důležité věci ve vašem životě
  • začnete se cítít skvěle plní enregie a elánu
  • pochopíte sami sebe najdete své talenty a díky tomu budete schopni jít za svými sny..
  • pokud žádné sny nemáte, možná proto, že jste pořád v začarovaném kruhu a necítíte se dobře ani na to nemáte pomyšení...
  • je na čase to změnit?

Vždy tomu, tak nebylo, že bych vědel, jak se cítit plný energie, zbavit bolestí těla a být zdravý!

 MŮJ PŘÍBĚH!

Jak to vše začalo?

Vyrostl jsem v malém městečku v České republice zvaném Napajedla. Vystudoval jsem obor strojírenství, který jak musím přiznat jsem vybral jen proto, že jsem neměl jasnou představu o tom, co jsem chtěl dělat v mém životě. O školu jsem se ale nestaral a měl jsem spoustu času na sport, trávil jsem čas s přáteli a chodil na párty téměř každý víkend. Měl jsem svobodu a do značné míry jsem dělal to, co jsem chtěl.

„Přijměte odpovědnost za Váš život. Vězte, že jste to Vy, kdo Vás dostane tam, kam chcete, nikdo jiný to neudělá.“ – Les Brown

Moje rodné město
Já na párty s úsměvem, ráno a celý následující týden tomu už tak nebylo!

Zní to jako život snů?

 Ne tak dopravdy! Začal jsem být pořád nemocný a mít stále více a více zdravotních problémů po celou dobu jsem jen běhal po doktorech a byl jsem dvou operacích ve věku 24 let a stále jsem se cítil hrozně. Začal jsem si uvědomovat, že musím změnit postoj ke svému životu a tělu když věci nešli správným směrem a Já už jsem nebyl šťastný.

„Podívejte se hluboce a úpřímně do vás samotných a zeptej te se....Je tohle opravdu život, který chci žít? Nebojte se vystoupit z davu a začít tvořit svoji realitu“ – Radek Malovaný

Jak jsem to změnil?

Začal jsem hledat řešení! Četl jsem knihy a články o myšlení, o zdravé výživě, chodil k fyzioterapeutovi, cvičil jógu a nejdůležitější věc byla, že jsem začal poslouchat své tělo a svou intuici ("Ne chytré rady ostatních"). Udělal jsem si výživový kurz, také kurz meditace a setkal jsem se s několika lidmi, kterým mi pomohli na cestě ke zdraví a štěstí a jsem jim za to nesmírně vděčný, protože nikdo jiný z mé rodiny a přátel mi nerozuměl. Tyhle postupné krůčky mě vedli ke změně i když to spousta lidí nechápalo...Jak by taky mohli? Není to jejich život a tělo...

Nejdůležitější co jsem pochopil, je každý člověk je výjmečný a musí se naučit poslouchat svůj vnitřní hlas a vědet co je pro něj pravda...

„Dobré i špatné věci přicházejí k těm, kteří čekají… Velké věci přicházejí k těm, kteří zvednou zadek a dělají něco pro to, aby přišly.“

Nebojte se skočit do neznámých vod
Já v Londýně

Co mi řekl můj vnitřní hlas?

Rozhodl jsem se vycestovat do Anglie a získat nové zkušenosti, protože jsem věděl, že v mém životě něco chybí. Na začátku to nebylo vůbec jednoduché! Díky tomu jsem se učil poslouchat své tělo. A obrovsy mě v tom pomohla jedna metoda a můj život se začal rychle a dynamicky měnit a já  pokračoval v učení se novým věcem a zaváděním jich do praxe a práce s klienty. Mým snem je podělit se o své zkušenosti, nasměrovat  každého, kdo je ochoten změnit svůj život a najít svoji individualitu!

„Většina lidí ztrácí čas a energii mluvením o problémech, než aby je zkusili vyřešit.“ — Henry Ford

„Opravdové kouzlo života nastává ve chvíli, kdy pochopíte, že žádné problémy mít nemusíte a začnete proplouvat životem jako voda v řece, která občas narazí na kámen, ale okamžitě si najde zase svou cestu.“ - Radek Malovaný

Jak, jsem zjistil, že je možná, změna CÍTIT SE SKVĚLE a PLNÝ ENERGIE, měl jsem jasno v tom, že to chci sdílet a předávat dálzjednodušit vám cestu, v hledání přeinformované době a snahy najít jedinou metodu, dietu, která vše změní nejlépe ze dne na den! 

Jak teda na to a v čem je to tajemství?

>>Klikni na tlačítko níže a přidej se do mojí 7 denní výzvy ZDARMA a dozvíš se to!

  • Co získáš?
    Souhrn všech tipů a triků co mi pomohly na cestě za změnou.
  • TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ! Provedu tě cestou, jak poznat sebe a vnímat, co je pravda pro tvoji individualitu, osobnost a tvé tělo.
  • Krátké praktické cvičení pro každodenní život a spoustu dalšího...

Reference

Co já vám, ale budu vyprávět?

👇Přečťete si zkušenosti ostatních👇

Nedávno jsem obdržela ESSE sezení od Radka a bylo to naprosto úžasné. Cítila jsem to jako, že mám nejlepší masáž, jakou jsem kdy měla!! Moje tělo a mysl byla po sezení okamžitě zrelaxovaná. Nechtělo se mi dělat nic jiného, než jenom být…. Když jsem se vzbudila další den necítila jsem žádnou bolest ani ztuhlost v mém těle. Hned jsem mohla jít na dlouhý běh. Obvykle mívám bolets v pravém koleně o které jsme se zmínila Radkovi na začátku sezení a ta nadruhý den úplně zmizela. Rozhodně doporučuji sezení s Radkem je opravdu laskavý a profesionální praktik. Může provést zázraky s vaším tělem, myslí a duchem. Děkuji za úžasné sezení.
EsterManažer ve Starbucks a lektorka Breathwork
Radek má talent se svým tělem a pohybem a tenhle dar přenáší do práce s lidmi a jejich těly - jóga, masáže, tělesné procesy. Má odvahu ukázat, že byl plachý, tichý, schovával se a teď chce být víc vidět a jde si za tím krok po kroku a podporuje v tom i ostatní. Je inspirativní příjemný chlap, který nepůsobí na první dobrou jako leader či boss a přitom mluví k lidem, svojí přirozeností, jemností, elegancí a nehraje žádné hry na někoho kým není.
Denisa BláhováLektorka jógy, facilitátorka, obchodní a marketingová konzultantka
Sezeni s Radkem bylo velice uvolnujici a odpocinkove pro mou mysl a tělo. Tato úžasná relaxace mi přivodila skvělou náladu a také jsem se cítila plná energie a elánu. Diky sezení a následnému povídání s Radkem jsem si uvědomila, kolik nových možností mám, jen jsem je předtím neviděla. Všem vřele doporučuji!
Klára PavelkováUčitelka

Jak vám mohu pomoci?

Miluji sebepoznání tělamysli a podporuji klienty, aby neztráceli čas hledáním všemožných rad a zaměřili se v první řadě na poznání sebe a až poté zavedli tipyrady, které jim pomůžou se zbavit bolesti na těle i a díky tomu se můžou začít cítit plní energie, dělat co je baví a dosahovat svých snů.